Myymälä avoinna

ma-pe klo 7-16

Ota yhteyttä

020 789 0630 info(at)lvi-auhtola.fi

Oikeudellista tietoa

Tekijänoikeudet

Kaikki tämän sivuston sisältö on LVI-Center Auhtolan omaisuutta. Sisällön kaupallinen käyttö on kiellettyä tämän sivuston ulkopuolella. Sisältö on tarkoitettu ainoastaan sivuston vierailijoiden henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Nämä sivustot eivät ole hallinnassamme emmekä voi vaikuttaa niiden sisältöön. Emme ole vastuussa mistään sisällöstä, jota kyseisillä kolmannen osapuolen sivustoilla esiintyy.

Tarkistamme linkkauksen yhteydessä jokaisen linkin, joka tälle sivustolle lisätään. Mikäli linkatulla sivustolla esiintyy laitonta sisältöä, emme ole havainneet sitä linkkiä luotaessa. Linkit, jotka sisältävät laitonta sisältöä, poistetaan tältä sivustolta kun huomaamme sellaisia tai sen jälkeen, kun niistä on meille ilmoitettu.

Tietosuoja

Kunnioitamme tämän sivuston käyttäjien yksityisyyttä. Voit selata tätä sivustoa täysin anonyymisti, mikäli niin haluat. Keräämme joitain tietoja tämän sivuston käyttäjistä, mikäli he itse jakavat meille tämän tiedon tämän sivuston ominaisuuksien kautta tai mikäli heillä on evästeet sallittuna selaimessaan.

Evästeiden avulla automaattisesti kerättävä tieto ei ole yhdistettävissä keneenkään henkilöön. Keräämme tietoa tämän sivuston käytöstä, sen käyttötavoista ja siitä, millaisesta tiedosta käyttäjät ovat kiinnostuneita.

Keräämäämme tietoa voidaan käyttää myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Antamalla henkilökohtaisia tietoja tämän sivuston ominaisuuksien kautta käyttäjät sallivat meidän ottaa heihin yhteyttä.

Keräämäämme tietoa säilytetään sivustomme ylläpitäjän hallitsemalla palvelimella tietokannassa, johon ainoastaan meillä on pääsy. Olemme varautuneet tarvittavilla varotoimilla turvaamaan säilyttämämme yksilölliset tiedot ja estämään niiden luvattoman käsittelyn.

LVI-Center Auhtola ei myy tai paljasta yksilöiviä tietoja kaupalliseen tarkoitukseen tai kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Tieto voidaan siirtää uuteen fyysiseen sijaintiin, mikäli tämän sivuston ylläpito niin vaatii.

Voimme käyttää tietoja kolmannen osapuolen ohjelmistoissa, kuten sähköpostimarkkinointiohjelmistoissa. Näissä tapauksissa pidämme huolta siitä, että kyseisiin järjestelmiin viety tieto on ainoastaan meidän käytettävissämme ja meillä on mahdollisuus poistaa tiedot näistä järjestelmistä.

Asiakastietojen tietosuojaseloste
Työnhakijan tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Mikäli huomaat tällä sivustolla virheellistä sisältöä, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä meille osoitteeseen info@lvi-auhtola.fi niin pyrimme korjaamaan sisällön mahdollisimman pikaisesti.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

LVI-Center Auhtola Oy

Y-tunnus: 0901387-9

Työpajatie 22

06150 Porvoo

Tätä sivustoa, henkilötietoja tai tietosuojaselostetta koskevissa kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä edellä esitettyyn osoitteeseen tai sähköpostitse osoitteeseen info@lvi-auhtola.fi